NL |EN |FR |DU   
Online Payment
 

Klanten » Nieuwe gebruiker

Onze voorwaarden en werkwijze om incasso-aanmaningen te versturen.

 

1) De klant heeft het recht om standaardbrieven te gebruiken tegen betaling aan vermelde voorwaarden.

2) Het onrechtmatig geheel of gedeeltelijk kopiëren van ons briefhoofd, blanco of met onze teksten is strikt verboden (zonder betaling of eigenhandig nabootsen via scanning en of andere apparatuur) en zal beboet worden met een schadevergoeding van 25.000 € per vastgesteld geval.

3) Centik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten van welke aard dan ook, gemaakt door de klant voorkomend in de briefwisseling gestuurd op ons briefpapier. Centik is tevens niet verantwoordelijk voor de echtheid, gegrondheid of juistheid van de vordering.

4) De klant moet zich houden aan de wetgeving betreffende factuurvoorwaarden en mag onder geen enkele beding ontoelaatbare kosten doorrekenen naar zijn klant die in strijd zijn met de wetgeving van 2 augustus 2002 betreffende “de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties”.

5) De klant moet zich houden aan de tekst opgesteld in de brieven en mag deze onder geen enkel beding eigenhandig wijzigen.

6) De klant zal deze brieven louter gebruiken om zijn klanten/handelaars aan te manen. Onze briefwisseling is niet geschikt om te versturen naar particulieren niet-handelaars)

Elk misbruik zal beboet worden met een schadevergoeding van 10.000 € per vastgesteld geval.

 

 CENTIK-WCM NV - Franklin Rooseveltlaan 348/B.35 - B-9000 - Gent
TEL : +32/56221060 FAX : +32/56204430 info@centik.be